11.18.2009

How was it?

I wonder, ada tak korang tengok episod BANG BANG BOOM tadi?? :-D

Well, to those yang tak sempat tengok or tak tahu pun I ada involved dalam satu segmen dengan team BBB, video akan diupload real soon, once dah ada di YouTube, ok? Hehehe. But korang still boleh check it out dekat Catch Up TV @ TV3 and make sure korang register account dulu.

Anyway, I minta maaf sangat if my acting sucks (yeah, i know.. :-P) or nampak kejam sebab buat Fiqa macam tu. Semua tu hanyalah lakonan semata-mata dan I mengikut arahan from The Big Boss. Heee.

Whatever it is, you're the ICON, Fiqa!! All the best and I sayang you lah! ;-)

19 comments:

zielalala... said...

dh tgk!! sedih n sian kt fiqa smpai i pn nangis even dh tau bnda ni just acting..haha..

Azza Azwar said...

haha...i watched it...tp u x nmpk kejam la beb...hehehehe

Riena said...

ha tgk juga dia punya iklan.. tp lupa la bilaa. sempat tgk fiqa nagis..ehehehhe

nmmy84 said...

mate tak cukup tido :P
i imagine putri...mesti nak ketawe time tu kan.nampak muka putri nak ketawe tp still control :)

littlephia said...

helo! i dah tgk dah. giler kejam erk, i pulak yg emo. hahahaha

put, klu i kat dalam situasi fiqa pun i blindly percaya. ;)

Godfather said...

Hhahhaa....saw it...saw it...mmg u control gelak kaw2...

suezensuzanna said...

kesian fiqa....:)

u mmg kejam!

cik gObu said...

alohhh tak dpt tgk
:(

hope ade kt youtube

susudalambotol said...

i ingat u yang kena.

busyuksayang said...

i tgk sekejap jer...tak tau pun u ada...kalo tau, mesti i tgk...nanti i tgk kat youtube ok dear :D

Putri Ramlan said...

ziela:
bila tgk balik video tu semlm, mmg rasa sedih sgt oke.

azza:
hehe. act, i taklah kejam tp sbb i join sama bang bang boom kat dia, kira jahat lah tu. :-P

riena:
fiqa menangis mengalir2 oke.

wadah:
mau tak nak ketawa? pergh! dh lah kita ni tak pandai berlakon awk. :-P

phia:
at least, fiqa mmg cool at first lah. mmg layak jd ikon. :-D

godfather:
thanks for watching it. :-)

sue:
as i said above, semua tu hanyalah lakonan semata sbb mendpt arahan drp big boss. hehe.

ween:
register lah kat tv3 tu. :-)

babe:
if i kena, wallahualam apa yg akan i buat. whew~

julia:
baiklah! no problem. :-)

Si Panda Bear said...

pandai u blakon tipu kan fiqa. haha~

anil lutaze said...

hahaha...pu3 pandai berlakon k...pengarah..sila ambil puteri ni berlakon...tp sian lah kat dia...mmg kecewa yg amat...

m@Ri@ said...

ada maria baca kat paper aritu..mmg excited nk tgk riri..tp boleh tertido mlm tu..aduh..sib baik leh tgk online..hehe..

Afeeqa said...

it's awesome ! pandai buat muka tak bersalah ea akak. hehe. :P

tembun said...

aik Put!
dah dpt 10k terus sepi yeah...
blanje kwn2 gi Bali lah syok...
hahahhahahhahhaha

Lensa Perusak said...

salam aidiladha putri!

Putri Ramlan said...

mustaz:
hehe. tak pandai sgt lah. tp im glad lah it looks real to fiqa. :-P

anil:
aiyo. kita pun tak minat nak berlakon lg lah awk. :-))

maria:
hah, itu gunanya ada online tv. :-)

afeeqa:
muka akk tak serba slh lgsg eh? haha. adik xtau lepas fiqa nangis akk dh rs guilty gila oke. :-/

dewi:
apekah u ni? if i menang 10k, confirm i dh cite kat blog. haha. :-D

munzir:
thanks.. salam aidiladha juga.. ;-)

tembun said...

yo lah
tu kan konon2
kata prank kan...
i tau la iqa yg menang
(belakon la skit Put)
bweekk!!