4.26.2010

Balik Ipoh.

Ipoh, here we comeee! :))

Mesti ramai yang wondering, sejak bila aku jadi orang Ipoh kan sebab title post aku "Balik Ipoh".. Kalau kampung setakat area Selangor or KL ni, aku tak kategorikan as kampung sebab semuanya totally urban. Kampung aku hanya ada di Alor Setar side arwah daddy aku.

Okay, okay. Here we go.. My rockstar asalnya orang Ipoh. Since dia pun dah lama tak balik kampung jumpa his Mama, so aku pun saja-saja ajak dia jalan kat Ipoh tu. Aku excited lebih sebab aku boleh kira dengan jari lah berapa kali je aku outing luar KL ni. Alang-alang Ipoh tu taklah jauh sangat, trip lebih kurang 2 hours.. So, redahkan saja! Hahaha.

YEAY! Ipoh mali.. Ipoh mali.. :D


My extremely excited faces!

Dinner at Las Vegas. Hihihi.

16 comments:

cik gObu said...

wahhh bestnyer

bile eh last i g ipoh
huhuhu

mamamarissa said...

ipoh mali talak sombong :P...rindu ipoh

lieza said...

best ye ipoh..mcm sedap je mkn kat las vegas..hehehe

tembun said...

lah u gi bila ni Put?
hahahha i pun baru balik IPOH
hahahha:P

dialicious said...

saya pun jarang g ipoh..adela sekali dua kot..but hubby sek 5thn kt ipoh stadi uni pun kt perak gak..heheh
how was ur meeting w future MIL?hehe

Putri Ramlan said...

ween:
tp tak puas jln sbb most of the evening lepak umah fahmi's mom je n itu lebih precious. ;)

julia:
keke.. awk org ipoh ke? jap.. berfikir. errr?

lieza:
food dkt las vegas so-so lah.. tgk selera masing2. :)

dewi:
i pegi Ipoh last sabtu. gamble je tu balik sana sbb takde keje sgt. haha. u pi Ipoh watpe? :P

diah:
but can we consider ur hubby as perak-ian? hihi. well.. so far, things doing great between me n fahmi's mom. :)

tembun said...

i grk jumaat mlm sabtu tu..
i saje bejln gi rumah kezen
hahaha
u lpk mana Put?

fatenton said...

awk balik umah mak mentua yeee :D

Afeeqa said...

mesti dlm kereta akak asyik sebut Ipoh Mali Ipoh Mali je kan? hehe.

m@Ri@ said...

mcmn jumpa bakal mertua riri..;)

Siti Nornadiah said...

RB itu coolness..

i dulu study dekat Uitm perak..so on weekend rajin pg ipoh, gi JJ jer.dari pagi sampai ke ptg..gila takde keje..

NURUL said...

cantik susunan gmbr put ni. mcm ner ye nak wat? lama tak ke ipoh. hurmm

susudalambotol said...

Man gelap je? hehehee :p

LJ said...

Awak, rindu gila nak dengar Mie cakap Perak!

Ipoh mali, tala sombong punya.

suraya hani roslan said...

x penah pegi ipoh. kene tnggu hakim n kak uya punye weds la baru boleh jejak kaki ke sane. ey hope to see u on their wedding!

Putri Ramlan said...

dewi:
most of the time, lepak dkt umah mama mie je. kitorg sembang2, makan2.. :)

faten:
hihi.. FMIL hendak-Nya! insya'Allah.. amin. ;)

afeeqa:
tak jgk.. tp akk excited gila sbb first time abg mie bwk kak putri blk umah dia kat ipoh. :))

sitinornadiah:
ooo.. JJ cool jgk sbb kat ipoh mmg tak byk choices tmpt utk hangout. :P

rayban tu beli sendiri to pampered myself since keje kuat. haha.

nurul:
susunan gmbr tu ikut kreativiti sendiri.. i main letak je. coz I LIKE TO BE DIFFERENT. :D

babe:
mau tak gelap since speedlight pun takde. errr. sorry man! :P

aein:
hahaha. awk rindu eh nak dgr dia ckp perak? ok, nnt kita lepak lg! sy dgn mie berdua mmg ckp loghat perak. :D

yaya:
ok! nnt maybe itu rezeki yaya pi ipoh.. then, dpt kita jumpa! weee! :)