4.19.2010

Di hari cuti saya. :)

Tragedi 14 April 2010



Dah lama tak karaoke session with my loved ones. Tercapai juga hasrat kan nak karaoke dengan Sayang, Uya and Luqman. We went to Redbox, The Curve about 3 hours. Nasib baik, suara tak hilang or getting huskier. Haha. Tapi itulah, last minute.. Hidd and Adi terpaksa canceled it. It's okay, bukan rezeki namanya. Rupa-rupanya, ada berita yang lebih baik from both of 'em.

Hahhh! Exclusively untuk korang semua.. Terkejut tak??
Ya, ini adalah Noor Hidayah Binti Mihat atau lebih dikenali dengan nama Hidd aka susudalambotol. :D
First of all, I nak ucapkan tahniah to you Hidd sebab dah nekad nak pakai tudung. Alhamdulillah, I'm so happy for you, Adi and Umar Arjuna.
To be honest, I dah prepared myself anytime je you will see me with your new image. Tapi seriously, tak sangka semalam (13 April 2010) adalah tarikhnya oke. Yela, baru je few days back you told me your niat nak pakai tudung. Syukur. :)
I harap dengan imej you yang baru ni, bermula kehidupan baru untuk you and family. Suci dan bersih dari segalanya. Insya'Allah.
And babe, YOU LOOK CUTE gila oke!! :D

Awww.. Sweet kan? ;)

Our favorite spot for lepak minum session. :)

Semua sibuk perah otak menjawab soalan IQ from Luqman. :P

This moment sangat rare and precious. :D

Dua sahabat baik di kala susah senang.
I love you both, Uya and Hidd. ;)

Can't wait for their wedding this July '10. :D

19 comments:

goblogbyfarah said...

wahhhh. kita dah lama tau hidd berniat nak pakai tudung. tak sangka dia betul2 mean it. Alhamdulillah suka tengok :)

cik gObu said...

she so gorgeous dalam tudung kan...

happy for hidd

mamamarissa said...

sumpah, hidd sgt comel...happy for her :)

Uya & Lukman nak kahwin dah ya...and U, bila lagi dear??? :P

lieza said...

Cute ye hidd pakai tudung..hehehe..Sweet ye adi tlg belitkan tudung tuk hidd..Loving couple..hehehe

NURUL said...

hidd pakai tudung tetap comel. sweet. hello put :)

"pendatang izin" said...

hahaha...hidd

happy for you...:D

fatenton said...

alhamdulilah kak hidd dah pki tudung..
maintain cute aje die..

your both bff dah kawin and dah nak kawin.. u bila lagi? :)

kupaslaroren said...

awk Putri: meriahnye cuti awk...hihihih

awk Hidd: alololo comelnye. saya kagum untuk itu :D

awk Adi: kepala gonjeng itu wat ko nampak kurus...ish syoknye =)

cujen said...

hehe..comel la layout baru awak.. secomel awak2 sume dalam pic itu :-)

Riena said...

hidd sangat cantik bila memakai tudung.. tahniah hidd.semoga kekal selamanyaa... put.. bula ur turn? hehe

nmmy84 said...

perubahan yang sangat2 baik dalam hidup seorang wanita :)plg i suke your frenship :D

Sha Pattinson said...

tahniah pada hidd ..aka mama Juna sangat comel dan sweet ...and the precious moment is bila adi tolong gulungkan tudung sangat sweet hehehehe .. alhamdulilahh hidd dah sampai seru ..tapi sangat terkejut sbb baru jer cakap tiba2 dahh buat haksss ..siap nak kumpul hairband lagik hehehehe ..apa2 pun syukur alhamdulilah dan tahniah to hidd ..

putrirex said...

awwwwhhh alhamdulillah to your friend :) too cute please! :D

tembun said...

hehe
hidd comel malu2..:P
cantik la kak...
ala mula2 mmg kekok nak lilit sana sini kang dah expert
asik gian nak lilit.
hehe..:)
Uya dah nak kahwin.............
brp hb Put?update yeah
mwah!kat tiga orang perempuan cantik dan comel:)

susudalambotol said...

gambar adi pakaikan i tudung nampak sgt sweet :D

m@Ri@ said...

sweet kan dia..blog awak berwajah baru..comel2..

phia said...

putri+fahmi after uya+luqman!! weeee!!

seme chomel!

Afeeqa said...

bila la adk nk ada masa free macam nie lagi kan. huhu. :(

alhamdulillah. kak hid dh buat 1 penghijrahan diri yg bgs. :)

Putri Ramlan said...

farah:
yeap.. i lg terkejut sbb tak expect pertemuan kitorg tu dia berimej baru. alhamdulillah.. ;)

ween:
well, i think seme org pun if pakai tudung will look sweet n pretty. :)

lieza:
diorg mmg loving couple pun.. suka gelak je. dua2 hepi go lucky. :D

julia:
insyaAllah ada rezeki utk i kawin dgn mie, i pasti jemput. dont worry. hihi. thx dear.. ;)

nurul:
hello awak! :)

avit:
i think all of us is happy for her kan? hope that u're happy too. :)

kupaslaroren:
gila tak meriah cuti sy?! haha. sbb keje ari2 stress duk dpn laptop pastu interview artis sana sini. huh.

faten:
itulah awk.. this time insyaAllah sy jd pengapit utk Uya & Luqman pulak! ngeee! slowly ye awk? thx! :D

cujen:
dlm gmbr mmg nmpk comel kitorg seme ni. tggu jumpa kitorg in person. haha. :P

riena:
adeh! seme tanya soklan yg sama. hihi. insyaAllah ada rezeki sy bgtau oke? :D

wadah:
our friendship pun ada ups n downs tp kene pandai give n take.. mcm bercinta gak. :)

sha:
haha. i pun br je tanya hidd abt her headbands tu n she said she wanna collect it for her daugther soon, if ada rezeki. amin. :)

putri:
too cute huh? yeap yeap.. i skang lately mls nak menaip sgt, so let the picture tells the story! :D

dewi:
insyaAllah Uya & Luqman kawin this July. nnt u tanya Uya bila datenya ok? kitorg tak sabar tggu urs n Akmal jgk! ;)

babe:
haaa.. thats why lah i kata moment tu sgt rare n precious. org lain ada? takde kan? haha. :P

maria:
yeap.. kene bertukar wajah lah blog ni sbb kalau tak nmpk bosan, suram je. heh! :D

phia:
i love my best friends sooo much!! ;)

afeeqa:
adik kena pandai manage time lah utk dpt lepak session like this. goodluck! hihi.