6.03.2009

I need a holiday.

Mood: Excited.


I've been thinking lately.. Since I do nothing at this moment, it would be great to have a quick getaway. Well, I don't really need to go that far actually. I might go to Port Dickson or Melaka during the weekends. Hopefully that all the tense will soon be released.


So girlfriends.. Pack your belongings. We're going for a holiday!! Wohooo~ :D



14 comments:

tembun said...

huahua
nak ikot buley?
;p
dw dah siap packing ni
jom!

m@Ri@ said...

jum cuti2 mlaysia..=)

susudalambotol said...

yok!
;)

busyuksayang said...

yes dear, u really need it...anyway, have fun & enjoy ur hols ok...

Anonymous said...

wah cuti2 msia...
cik riri kita pun nk melaka weekend nih..hehehehe....;-)


love_sakura (irene)

reny rino said...

i dah ON kannn...
deme2 tak mo ikut sudah.
hehe.
tapi kalo deme2 ikut pun cam meriah gak suasana.kan.kan
hehe

actually i pun need a holiday gak.

I.N.T.A.N said...

salam,
dear putri,
thanks 4 keep supporting my blog. luv u!
kalu putri nk cuti, agaknye skrg ni hiruk pikuk kot..sbb cuti sekolah kn. kalu nk tenang, pegi kt tmpt yg bnyk pokok2, hijau..Insya Allah bleh tenangkn fikiran. :)
sy doakan putri jumpa apa yg putri cari.aminn.....

nmmy84 said...

waaa..ade orang tu nak g holiday,nt jangan lupe capture gmabar banyak2.hehe

karen.yaacob said...

waaahhh ade blog baru plak..
dua2 update ke putri?
or yg ni je active lps ni?

g holiday?
waaahhh.. best3..
btul2, tgh xde btpe ni la elok p holiday..
p jauh2 pn xpe, as long ada ongkosnye..
hehehe..

XD

Putri Ramlan said...

dewi:
betul ke nak ikut ni? jom ar! :D

maria:
insya'Allah if jd pun, pi balik ari je. :)

babe:
nnt nx vacay kita buat potraiture! heheh. :D

julia:
thx dear.. hopefully, jdlah one day getaway ni. :)

irene:
wahhh! if kita pi Melaka, boleh lah jumpa camtu. :D

reny:
yeah! u really need a hols too. takpe, nnt kita plan dulu camne. neves nih. :P

intan:
no probs dear.. rajin2 lah update blog awk tu. doa jd pi mandi laut sabtu ni! :)

Putri Ramlan said...

karen:
dua2 blog msh ada tp blog ini yg aktif kot. heheh. cite psl ongkos, thats why kena pi yg dekat2 je. :P

anil lutaze said...

putri...

pg melaka???

aiyak..pg melaka on 20th june lah...

boleh pg my wed..

putri...awak dah bg adress blom?

tembun said...

Bgtaw detail yeah

Putri Ramlan said...

wadah: rasanya tak jd pi hols dkt tepi pantai lah. pi pusing2 kat KL je kot! ;p

anil: kekeke. kalau sy dijemput, insya'Allah. pasti sy akan ke sana.. hihi..

sy udah sent alamat di email kamu, oke? :D

dewi: babe. details nya adlh, sy jalan2 di KL bersama reny, hidd ngan eezan sok! mau join? :P