6.04.2009

Less than a month.

Mood: Determined.


As I mentioned in my previous blog about loosing weight and to have a super-healthy-fit body like Jessica Alba.. Gosh! I only have less than a month to reach it. Dup dap dup dap. :-/


Last night, Fahmi said both of my arms looks like roti ke apa, or more specifically like drumsticks. So now, I can tag team with Uya. Hahaha.. But when I said, I want to loose some weight and to be kurus like Rini, he ain't agree about it. Confuse-lah like this. :P


To be honest, I don't really work out nowadays. I used to love it when I was in high school. But now, I'm too lazy to do it that often. Oh dear lazy-ness, please go away~



9 comments:

reny rino said...

haha.jgn la kurus cam i.
u dah oke da pun.just kasi menteng kan je.
jgn nmpak berisi n jgn nmpak cekeding
hihi.

nmmy84 said...

wahh.dalam blog baru ni cik riri kt speaking la-

xoxo..bravo!

busyuksayang said...

putri, ada apa dalam masa kurang dari sebulan nie??? * wink *

anyway, to me...u dah cukup cantik tau...ckp kat fahmi u tu ya...:D

susudalambotol said...

lengan nampak macam drumstik tu i percaya :P

Afeeqa said...

chaiyok2! kite pon ngah berdiet gak nie. hihi.

Anonymous said...

jgn lah kurus sgt...
bdn cik riri dh cukup cantik sgt.. ;-)

love_sakura

Putri Ramlan said...

reny:
i rindu nak ada bdn kuruih cam u.. ;)

wadah:
kekeke. mmg saja nak speaking london.. xoxo.. :P

julia:
awww~ thx babe. but u x penah jumpa i lg.. nnt i ckp kat fahmi.. ;)

babe:
wakaka. tau takpe! see, u pun nmpk i dah gain weight. menci ar! :(

afeeqa:
baguih! jom ar upload gmbr lps sebulan.. :D

irene:
thx awak! hihihi.. ;)

Afeeqa said...

haha! lepas sebulan ea. rs cam xnmpk kot perubahannyer. bdn ssh maw turun lorh sis. huhu.

Putri Ramlan said...

afeeqa:
boleh turun punya if minum air suam saja. :D