11.11.2009

New moon.

Semalam, saya menerima komen daripada seorang anonim tentang penggunaan bahasa inggeris yang ditulis oleh saya. Terima kasih banyak atas komen tersebut dan saya terima teguran itu dengan baik. :)


Bila dah lama tinggalkan dunia blog, penulisan pun makin kaku. Kalau dulu, ada sahaja cerita yang ingin saya kongsikan. Tapi, bila masa mencemburui, saya perlukan sedikit masa untuk mengumpul segala inspirasi semula.


Jadi, mulai hari ni, cukuplah sedikit introduction daripada saya untuk memulakannya, ya?


Saya ucapkan terima kasih yang tidak terhingga kepada semua yang tidak putus-putus memberi ucapan dan sokongan sepanjang saya berada dalam program Gadis Melayu 2, dari awal hingga ke akhirnya, tidak kira lah melalui blog, facebook, twitter, call dan sms. Saya hargai semuanya. :)

Congratulations to Hidd & Adi on your newborn baby boy, Umar Arjuna.

21 comments:

nmmy84 said...

whotttt...whoott.tak sabar nak komen :P

keciknye baby tu kan...btw, best tak dapat ank buah baru?ehehe

suezensuzanna said...

congrats on the new born baby:)

ungu violet said...

akhirnya putri updateeeee!!!!

menulis pun perlukan ilham kan?

muka hidd memang muka seorang ibu.
hehe :)

Azza Azwar said...

hey beb...welkem back... ;)

cik gObu said...

biasalah dh lama tak berblogging
mcm gini lah
takper lah slow2
hehehe

I.N.T.A.N said...

welcome home! :)

littlephia said...

alolololo soo cuteee.

tembun said...

Hehe
auntie rugged!
ish rindu kat semua
ok lah you post foto ni
atlis dpt tgk muka hidd yang terbaru :)

cujen said...

welcome back putri!!!!

NURUL said...

seronoknya...mesti comel umar arjuna if tgk face to face.

m@Ri@ said...

welcome back dear..rindu nak baca tulisan awak..

alialalala said...

congratulations for ur achievement dlm gadis melayu
sure byk benda blaja n a good experiences kan
anyway
putri kte link blog awk kat blok kte k
-fairuz alia -

Si Panda Bear said...

erk? tu pun ade org tegur?
aiyo.

btw, u makin kurus la~..

stress?

~vee~ said...

Putri,awak akan terus berjaya selepas ini. Pasti. Kita doakan.. :)

Afeeqa said...

ingatkan akak nak cakap pasal movie Twilight. hehe. :D

kak hid dalam pantang. :)

Putri Ramlan said...

wadah:
mestilah best sbb dpt ank buah baru. ceh ceh. i antara aunty yg plg excited kot tgk umar arjuna. :D

sue:
i'll send ur wish to them. :)

farah:
awk br tgk muka dia dlm gmbr. if awk jumpa dia personally, dia still mcm dulu. maintain je. :P

azza:
thanks babe! :)

ween:
itulah, otak jadi beku. :))

intan:
wah! blogging ni, kira home eh? :P

phia:
mmg cute sgt. 1st time ok pegang newborn baby. ;)

dewi:
ngeheh. ye, sy mmg aunty rugged. nnt cuba u tanya hidd or adi, present apa i dgn mie bg umar arjuna. :D

cujen:
thank u.. :)

nurul:
pegi lah visit umar arjuna kat umah ampang! heee.

maria:
rindu nak baca tulisan sy eh? amik masa sket tp mungkin tak cam dulu kot? haih.

fairuz:
thanks for the wish. yeap, there's lots things that ive learnt. :)

mustaz:
biasalah.. manalah kita dpt puaskan hati seme org kan?

im not kurus but gaining weight lah. :P

vee:
thanks for ur endless support. sy amin kan setiap doa2 semua. ;)

adik:
haha. takkan akk nak cite psl movie tu plak sbb akk tak penah tgk twilight pun. saja bikin panas. :))

mrs SyeDiz said...

yay!

adapun update dr awak!

dialicious said...

blogging is a free writing thing..not a formal essay to submit to ur lecturer..i guess kalo salah penggunaan bm or english pun xper..the more blogs we read..the more we improve..asalkan tak menyinggung perasaan org sudah..kite bebas..hehe

Putri Ramlan said...

huda:
yeap, mestilah ada update sbb dh janji kan? heee. :)

diah:
thanks for understanding but itulah, tak semua org kita dpt puaskan hati diorg n i dont really care. :)

susudalambotol said...

teruknya muka aku. adi pun, mcm keling. hahahah.

sesungguhnya awak berhutang banyak benda dgn saya terutama sekali... bergosip! ;p

i love u, muffin!

Putri Ramlan said...

babe:
maaf, kamera saya tak best! lols.
tapi u ttp cantik oke! ;)

well, i love you more, cupcake.
we'll be gossipping soon! mwahx!