12.21.2009

Dating.

Since dah kerja, I lebih appreciate masa especially bila weekend tiba and I considered it as my dating day. As usual, dating dengan Fahmi boleh kata everyday lah. Hihi. Tapi dating dengan closest friends is a MUST-HAVE weeekend activity. :D

Since RANtai buat event for the past three days at Red Bungalow.. I went there with Fahmi untuk berjumpa dengan si BFF, Hidd, yang baru habis pantang. YAY! And of course, Adi pun ada. Thank you for coming guys!

Honestly, RANtai makin lama makin membosankan. I rasa crowd mesti akan ramai if pilih tempat yang lebih strategik macam dekat Jaya One dulu tu. Tapi takpelah, motif I pergi sana pun sebab nak support kawan-kawan. :)

Everyone's favorite LOMO Wall dah jadi LOMO Room. Kudos LomoKids!
My own Oktomat! Ngeheh. :))
That painting reflects my happiness with him. ;)
Lepas juga rindu I pada you, muffin! :D
Indahnya ciptaan Tuhan. Warna langit yang sangat magnificent!

13 comments:

farah fatihah said...

colorful. i love it!!!

hidd patut jadi duta slimworld ;)
ngehngeh..

suezensuzanna said...

ahakss!.....i love the last pict:)

Si Panda Bear said...

aiseh. smlm tak sempat tgk u kat melodi.

da ade oktomat? good2. ape lagi~...

Afeeqa said...

bestnya dating. lps nie adik dating dgn laptop je la. bf tarak. :)

nmmy84 said...

wah2 dating ye :D
hidd tak nampak macam ade anak satu pon.cayalah sista :)

busyuksayang said...

wah!! mama juna sudah habis pantang ya ;D

Sugar And Spices said...

just to say hellooo.... nice blog and creative

Syafy. said...

love the lomo wall. lamaaaa tak pegi RANtai.

slim nya sis Hidd! macam anak dara. wewitt! :)

littlephia said...

pictures that do the talking. hehehe

NURUL said...

mama juna still kurus . bestnya...

anil lutaze said...

awak lukis ke tu pu3???waaaahhh.....erk...oktomat tu ape...(sambil garu2 kepala)..hik

m@Ri@ said...

wah hidd dah kembali ke asal...slim..anyway reflect painting 2 mmg ceria..i loike..

Putri Ramlan said...

farah:
byk lagi gmbr yg tak diupload. :P

sue:
i love it too! :)

mustaz:
yeap, looking forward nak pakai oktomat! :D

afeeqa:
bf takde takpe tp biar life happening. ;)

wadah:
hidd mmg kurus. :)

julia:
1st day kuar lepas berpantang. hehe.

sugar and spices:
thank you! :)

syafy:
rantai tak cam dulu sgt. boring. hmph!

phia:
i dah malas nak menulis mcm dulu. cukuplah gmbr yg express it. :P

anil:
haha. tgn i tak cukup magik nak melukis camtu. oktomat tu camera yg ada byk viewfinder. sila google! :D

maria:
congrats awk dh jd ibu. hopefully hidup awk lagi ceria ya! ;)