12.13.2009

Finally.

Yesterday, I went to Taman Layang-layang at Kepong. I dah lama teringin nak pergi sana. So since I'm free today.. Redahkan juga even though dah nak senja. Hehe. I suggest you all pergi sana awal sikit lah since ramai sangat orang especially parents who brought their kids to play kites. Nak parking kereta pun susah nanti. What I did is I parked my car dekat seberang jalan at Petronas petrol station then jalan kaki guna jejantas. Lebih selamat! :)

If you're going there, jom battle terbang kite paling tinggi! Haha.
My two boys, Kiam and Sayang. ;)

20 comments:

cujen said...

bestnya tempat ni...nak pergi jugak la nnti

Siti Nornadiah said...

so sweet..:)

Zaheera said...

Comei nya.... main layang2... kalau picnic kat situ best gak tu ... :)

busyuksayang said...

.comcantik tempat tue...bleh tgk sunset lg kan :)

Afeeqa said...

"cekak rambut" akak sangat cute ! merah gitu. hehe.

pssstt: kalau kat johor, kitorang panggil bukit layang-layang. :)

cik gObu said...

gambar last adalah gambar yg paling sweet...

semoga berkekalan dear :)

Putri Ramlan said...

cujen: hehe. mmg best! nak pegi nnt bgtau i tau! :D

siti nornadiah:
thank u! :)

zaheera:
tau takpe. mmg ada plan nak picnic segala tp tak ramai tak best lah, dear. i miss u! :(

julia:
a'ah.. sunset cantik tau! :D

afeeqa:
keke. abg mie yg pilihkan kaler headband tu. dia suka akk nmpk outstanding. :P

p.s. akk til now tak penah smpi johor ok! sigh.

ween:
aw.. thanks babe! hope for the best to u too.. amin! ;)

Riena said...

kalau i nak pi sg buloh mesti lalu situ tp x pernh singgah,,, teringin jugaa...

m@Ri@ said...

suka gamba pd header riri dgn gamba dgn mr right kamu itu..;)..so romantic..

susudalambotol said...

si kiam nampak mcm nok la :D

Guten Tag said...

oh..ko nih finalist gadis melayu tuh kan..hurm..nice..nice..selamat bergembira

Si Panda Bear said...

used to be just blakang umah i dulu taman nie. now da pindah tak dapat gi da.

huhu.

best kan?

bli layang2 tak? bape hinggit?

cik EPAL said...

gambar cute :)

anil lutaze said...

alalalala...pu3..sgt kiut okeh...aumm

Putri Ramlan said...

riena:
hah.. dah dekat dengan area kepong tu, singgah lah. rugi wo tak pi. :P

maria:
hehe. awk suka eh gmbr dua2 tu? thanks! ;)

babe:
haha. kalau kiam baca komen u ni, mesti dia paneh hati plak. :P

guten:
yes, i am one of the gm2 finalist. :)

mustaz:
aiyo.. mesti lah i beli layang2. i beli yg 15 hengget punya. cun ok, kaler rainbow2 lg. haha. :D

cik epal:
heee~ thanks! :)

anil:
hehe. kita kiut pun sbb trying to be one lah. :P

NURUL said...

mcm bestnyer tempat nie ye.

yum yum. said...

itu sgt bestt :)

Putri Ramlan said...

nurul:
hehe. mmg best pun! :D

yum:
ko try lah pegi sana amik gmbr. hehe.

yum yum. said...

must try ! hehe, TQ :)

Karen Yaacob said...

cantek btol cik putri.. :)