1.26.2010

Hiddsta ♥

Status: Tunangan Adi.

Babe,

You suka tak gambar kita kat atas ni? I'm sure you suka sebab I pun suka. :)
But if you tak suka, you kena sukakan jugak sebab kita bff. Haha.

Gambar kat atas ni meaningful pada I sebab inilah moment-moment friendship kita lebih erat for real. You setuju tak, babe??
Kita macam click right away padahal baru je jumpa berapa kali kot dalam masa 6 tahun kita berkawan, kan kan? Heheh.

Hmmm, memanglah kita dah lama berkawan bermula sejak zaman MySpace lagi.. Tapi untuk kita kenal hati budi each other in real life macam melepak, jumpa family members you.. I rasa, baru setahun jagung macam tu. :)

Status: Isterinya Adi.

Ini gambar favourite I dengan korang! Heheh. Antara sebab-sebabnya ialah:
  1. I was there at your wedding reception. :D (If kenal lama sikit in real life, mau I jadi pilihan as your pengapit kan? Haha.)
  2. You memang cantik sangat. I'm so in love with your makeup and wedding dress! (Nanti ada rezeki I kawen dengan lelaki pilihan hati, I nak request baju Cosry gak! :P)
I rasa, I redahkan je masa wedding you ni dengan tak kenal sesiapa sangat, betul tak?? Nasib baiklah I ni memang jenis yang cepat mingle dengan orang ramai. Habis semua kawan-kawan you I kenal dah sekarang ni. You tak kesah kan? Heheh.

I kawen nanti make sure you available jadi pengapit, Adi jadi photographer I tau!

Status: Mama Umar Arjuna.

I belum ada peluang nak amik gambar dengan Juna, apatah lagi nak bawak dia jalan-jalan. :-/

Sejak you dah jadi Mama Juna ni, I rasa otak you mesti asyik fikir Juna je kan babe?? Perasaan yang I sendiri tak dapat nak imagine sebab fasa kehidupan I belum ke tahap you dengan Adi lagi. Insya'Allah.. ;)

You tolong bisikkan kat telinga Juna, cakap kat dia yang Auntie Riri rindu sangat dekat Juna. Auntie Riri janji akan bawak Juna jalan-jalan, belikan baju dengan toys comel-comel untuk dia. Boleh tak babe?? Heheh.

Motif I buat entri ni sebab I nak wish you and Adi,

HAPPY 1st ANNIVERSARY!
Congratulations! :D

I sentiasa doakan kebahagiaan korang berdua pada Tuhan agar korang stay strong, dimurahkan lagi rezeki dengan kehadiran cahaya pertama, diberi kesihatan yang baik dan diharap friendship kita ni berkekalan sampailah nickname kita Opah. Aminnn~

I love you, Hiddsta!
Thank you for being the greatest bff ever! ;)

♥♥♥

21 comments:

cujen said...

korg berdua memang sweet!! gambar first tu memang superb!!

susudalambotol said...

u're the sweetest thing ever!

thanks for the entri. so meaningful to me. thanks sebab ada masa untuk entri ni. haih. speechless babe. seriousshit.

i menangis.
for real.

hmmmm. those times kan yang buat kita jadi sekarang. tanpa semalam kita tak mungkin mcmni. terima kasih utk masa lepas.

i suka semua gambar kita berdua. no worries, i akan selalu cerita pasal u kat juna. u kan aunty paling rock? hehe.

aih.. wait until ur bday. i'll post the same :)

babeeee.
thank u so much. ntah berapa kali dah kan cakap thanks. u adalah bff i yang terbaik. no once can replace it. i harapp sgt.. jgn ada sikit pun tak suka between us. trust each other, itu motto bff kita. ehehehe.

i love you babe!

Riena said...

eheheh... so cute and meaningfull... bff :))

tembun said...

kamu berdua adalah pasangan terbaik
:)
semoga hubungan korg sampai hayat oke.
:)

mrs SyeDiz said...

awww.
touching!

happy anniversary to hidd & Adi!

khaiza said...

sweet ye putri..terharu baca..kalu hidd baca mesti terharu..hehehe..happy aniversary hidd ngan adi..hehehe

"pendatang izin" said...

hahaha..hidd..
tak sangka i dah kenal dia since kisah-kisah lampau dia.haha its been almost 5years...

happy for HER :D

nmmy84 said...

aisey putri tissue plis!

betul tu,wdh kenal putri pun sb HIDDSTA.kalau tidak, mungkin kenal as si wartawan melodi je kot.haha.

neway, smg BFF dengan hidd akan sentiasa subur mewangi.ceh dah macam tajuk lagu. ok putri :)

Si Panda Bear said...

awwww...sweet entry

AdiNang said...

Thanks Riri.... Thanks jugak jadi kawan baik wife adi... nasibbaik Putri ni repempuan tau, klu lelaki... giler adi jelous. Adi doakan hubungan korang (kita semua) berkekalan sampai bila2.. klu bole nnti nak berjiran dgn korang.... insyaallah. MAybe suatu hari nanti.

adi.

anil lutaze said...

Ouhhhh...saya sgt terharu baca..even saya bkn hidd...tp kalau saya ada kt tpt dia...ah..sunggoh touchingg...

Syafy. said...

terlalu sweet entry ini. and both of you sangat sangat baik dan friendly.

you're a good friend, no doubt.

:)

phia said...

im speechless, mcm utk i je. hehe.

seriously sweet!

take care each other okay :)

Siti Nornadiah said...

awww terharunya..

dan gambar korang mmg sweet habis!

I.N.T.A.N said...

meaningful.

dialicious said...

cute nyeee pic2 korg..paling i suke yg baju biru electric tu!cantikk

lulujunior said...

Awak, kita kenal Hidd dah lama. Dia remain the same from the first time kami jumpa sampai skrg ni. She's exactly as same as u said dlm entri ni.

Keep in touch. :)

m@Ri@ said...

terharu..

Putri Ramlan said...

babe:
i buat entri ni takde niat nk bg u nangis ke apa sbb niat i ikhlas nak berkwn dgn u.

like u've said, trust each other. that's our BFF motto. ceh ceh. mcm bercinta bagai plak kita ni kan?

i love you too. ;)

the rest:
thank u so much for the comments. i really appreciated it so so much! glad to know that korang pun terasa meaningful apa yg i tulis ni. ;)

cik yaya said...

owww..so sweettooo please :p

NURUL said...

touching tu je yg saya boleh ckp after bc ur entry nie. semoga friendship itu berkekalan