1.19.2010

Two is better than one.

Dear boyfie,

I'm a better person when you're around.
Thank you for still stay strong with me, Sayang.. ;)

Since I love this not-so-rock'n'roll'-music video so much,
I dedicated it specially just for you..
Hope you like it!
Heheh. :P




Love,

Abiey


♥♥♥

15 comments:

Afeeqa said...

video tu sgt sweet. &&& rasa sedih bila tgk. huhu. :(

kalau abg mie, abiey. akak pula apa? hehe. :P

Siti Nornadiah said...

vc comel macam korang!

cujen said...

bahagianya!! semoga kalian berdua dirahmati.

Riena said...

oowhh sungguh romantik itu ayat...eheheheh

susudalambotol said...

gambar sgt chomels :p

fatenton said...

ROMANTIC! :)

mrs SyeDiz said...

weeewiiit!

cik gObu said...

i suke giler lagu nie

tp sekarang i prefer alone

enjoy zaman single

huhuu

anil lutaze said...

ouh..sgt suka lagu tajuk itu...

dan awak berdua psgn cnthekk

nmmy84 said...

amboi2 :P
sweetla both of u.

m@Ri@ said...

setuju..;)

littlephia said...

lagu ni best kan?? sgt sweet ;)

NURUL said...

so sweet lorrr

Si Panda Bear said...

semoga bahagia hingga ke jinjang pelamin and ke anak cucu!

Putri Ramlan said...

afeeqa:
alahai adik. biasalah, seme org ada emo masing2.. akk faham tp kena pk satu je.

live ur life to the fullest while ure still young, ok? :)

siti nornadiah:
haha. vc tu extra comel sbb expression camtu je. :P

cujen:
aminnn! thanks babe. ;)

riena:
sy ni nampak je rock tp dlm hati ada taman. berbunga2 lagi. haha.

babe:
hihi. gmbr kitorg comel sbb konon2 belagak pose dgn 'baby' baru! :D

fatenton:
ngeee! awak dgn hubby awak lg romantic kot! ;)

huda:
aik? wewiittt je? haha. thx sbb masih setia singgah blog sy yg biasa ni.

ween:
i dah lama tak merasa zaman single yg lama ni. but cite pasal previous experienced, i enjoyed it all out lah! :D

anil:
title lagu ni mmg sweet sgt kot. bila dgr je lagu ni mcm imagine diri sendiri dlm vc tu. :P

wadah:
kitorg takdelah sweet mana pun tp thx sbb ckp camtu. bg UP sket diri masing2. haha.

maria:
setuju apa ni awk? heee~ doakan utk kami ye! ;)

phia:
i punya fav genre act, mcm ala2 country sket campur rock lah. thx to taylor swift sbb berjaya buat i maintain jd big fan of her. :D

nurul:
seme kwn2 blogger sy mostly dh kawin n sy belum tahap mcm korang lg. tggu ada jodoh, rezeki kawen dgn laki pilihan hati n ada anak comel baru lah sweet! kan kan? :P

aizul:
AMINNN! same goes to u. wish for u n huda happiness. mesti korg kawen dulu ni! :D