2.10.2010

i-City SA.


Adik I yang bakal berentap di Showdown 8TV! :)

Fat or Phat?? LOL.

Kita tak capture pun gambar kita berempat! Haih.

With the sweet young girl, Sue Bahrin. :D

First of all, thank you so much Amar for inviting me to join you & Sue last night! Awww..

I was extremely excited masa on the way nak pergi i-City, but guess what?? Boleh pulak car park building i-City tu bertingkat-tingkat. "Thanks" again Amar sebab you suruh I drove my car sampai tingkat paling atas (which is sampai bila pun kita takkan jumpa taman lip-lap tu). Nasib baik, adik I; Wawa teman I jumpa korang. Haha.

Now I just realized yang selalunya bila tiba-tiba plan nak lepak, PASTI JADI. So lepas ni, bolehlah kita buat any activities without planning it so long.. I'm sooo looking forward on Monopoly and BBQ! Weee~

Seriously, memang I rindu gila kat korang sebab dah lama sangat tak jumpa since I was in Gadis Melayu 2 programme, kan?? I know I janji lebih but I'll try my very best to join korang soon! Thank you sebab still sudi ajak I lepak. ;)

Ciumspeloks.

12 comments:

Amar Hafizi said...

kamiorang paham yg u bz~! tp i dah berjaya mencuri masa sekejap! ;) hahaha tQ join, walaupun i tau u penat. tp tetap x sekadar tangkap muat! hahaha btw badan u berketul~! keje angkat berat ke apa? hahaha kiddin~ ;p

Melissa said...

The place looks awesome lah.

cik gObu said...

hehehe
sy sokong statement last minit
plan mesti jadik

selalu nyer gitu arrr

kalao plan giler babas
mesti tak jd

tp kalo adhov comfirm jadik

anyway lawa giler gmbr

Suraya Hani Roslan said...

i love seeing sue bahrin's artworks at her flickr site. ;)

busyuksayang said...

best ker kat situ dear???

phia said...

kat mana i-city ne? SA tu shah alam ke. tehehehehe

Syafy. said...

nak jumpa.

:(

cujen said...

kat mana tempat nie? nk gi jugak

Afeeqa Ramlee said...

biasa plan awal2 mmg xjadi kak. adk sgt setuju itu. :P

btw, good luck wawa ! :)

Putri Ramlan said...

amar:
hahaha. tau takpe! nasib baik u came on the right time. :)

melissa:
yeap! cuma i tak sempat nak exlpore seme. let's?

ween:
semlm pun i plan kuar last min with my friend, jadi oke!

yaya:
yeap yeap. gambar2 ni mostly mmg inspiring. :)

julia:
so far, best gak lah sbb ada lampu lip lap kat tiap pokok kat situ. but its a fake tree lah. :P

phia:
ha'ah.. SA stand for Shah Alam.. pandai! :D

syafy:
nnt ada rezeki lg kita jumpa! dont be sad ok? HUGS.

cujen:
cantik kan?? hihi. kat seksyen 7, shah alam. :)

afeeqa:
wawa mmg suka gila menari! cair je seme girls. haha.

anil lutaze said...

eh...putri..I-city ni kat ne?

Putri Ramlan said...

anil:
i-City ni kat shah alam je.. marilah! :)