6.08.2010

I'm not alone.


Pouty lips is sexy! :))

Do we look alike?? Hihi.

Mummy paling terbaik! :D

Abang makin gemuk, Dejah pemalu, Adik control macho.

To be exact, my family semua pakai spectacles. B-)

Dah ikut stail FBIL dia pakai snow cap! Hehe.

Sekali sekala pose maut dekat Pavilion. :P

Aku gembira bila saja masa diluangkan dengan keluarga tersayang. Tak gitu kawan-kawan?! Aku bernasib baik dan bertuah kerana dikurniakan ibu yang paling memahami setiap anaknya. Ibu mana yang tak sayangkan anak, kan?? I ♥ you, Mummy! ;)

Tengok saja gambar aku, si kembar dengan Mummy. Sporting kan mak aku? Haaa.. Aku suruh dia pose bagai pun, dia memang takde hal. Sebab apa, dia tau anak-anak dia terutamanya aku gemar bergambar sakan! Hahaha.

Semalam, hari family outing. Seronok sebab bukan senang nak kumpul satu keluarga, padahal duduk semua satu rumah. Huh! Mak aku siap block date semua orang sebab dia nak belanja makan, tapi faham-faham je lah.. Duit habis kat anak-anak semata nak buat kitorang happy. Terima kasih banyak, Mummy! ;)

Bulan Jun adalah bulan cinta dan emo aku.
Kenapa??

Dalam keceriaan aku nak menyambut 1st anniversary aku dengan Mie, birthday arwah Daddy nak dekat. Lebih lagi, HARI BAPA!! :'(

Kepada siapa yang masih punya kedua orang tua, sila hargai usaha, jasa mereka. Paling penting, sayang mereka lebih daripada orang lain. Bila dah takde depan mata, baru tahu betapa pedih dan sayunya hati. Ringankan mulut untuk kata kau sayang mereka. Mohon ampun sebab entah bila bertemu lagi.

Al-Fatihah dan Yasin untuk semua yang telah pergi. Doakan roh mereka lebih tenang 'di sana'. Insya'Allah..

10 comments:

Afeeqa said...

muka abg yg 1st & abg Dejah nmpk serupa gila dah kak. wawa handsome! hehe :P

al-fatihah utk arwah ayah akk. semoga rohnya dicucuri rahmat. jgn sedih2 k kak. :)

fatenton said...

family is everything dear.. :)

phia said...

family first! :)

sedih juga sebab abah dah pergi 6 tahun lepas. put, i feel u :"(

mamamarissa said...

at first, i happy sgt baca this entry...yes, u're not alone dear :)

then, tiba2 rasa sedih...kita sama2 dah tak de ayah...hanya Tuhan tahu bagaimana rasa kehilangan itu...tapi nasib u lebih baik coz u still have ur mummy...apapun, alfatihah utk mereka :(

nmmy84 said...

yep,katakan sayang selagi masih sempat.bila dah tiada, tinggal semua kenangan.i miss my late grandma.Al-fatihan untuk mereka.

benar, nampak putri emo bulan ni.b strong.

goblogbyfarah said...

yup, kalau sedih macam mana pun, ada family hilang semua sedih. dun worry putri, ur dad knows how much u love him :)

m@Ri@ said...

daddy pn syg riri..mst tu yg akan daddy ckp kat riri..so jgn sedih2 k..daddy nak tgk putri die ni happy..best kan mummy sporting..kim salam kt mummy yek..

susudalambotol said...

family yg selalunya akan sentiasa sokong kita babe. hargailah setiap masa yg mereka bagi pada kita.

Lulu Junior said...

Awak, rindukan kat ayah kita? Rindu bau dia, gelak dia.

Al-Fatihah untuk ayah kita.

Sha Pattinson said...

hargailah mereka selagi mereka ada ..apa pun family come first ..dalam kesusahan kita mereka jer yg boleh bantu kita beb ..dan your momy sangat laa lovely women ..u jaga dia baik2 yea ..dia belanja u all sbb dia nak tengok anak2 didepan mata dia ...al fatihah utk kedua ayah kita puts ... i know how's your feeling dear .. :) Al-fatihah