7.03.2010

KLPac :)

First of all, Happy July everyone! :))
Aku harap korang semua rasa excited since kita nak sambut Ramadhan, lepas tu Aidilfitri, like real soon. Kan kan? Hihi. So, have fun and fulfill the month with great activities, okay!
Sabtu lepas, aku bawa Mie pergi Urbanscapes for the very first time. Obviously he was thrill. :D Dengan tiket RM30, aku expected somewhat great performances from the bands. Tapi aku kecewa. Seolah apa yang aku khabarkan dekat Mie like totally opposite. Nasib baik Mie faham. -_-
Seharian berlegar dalam KLPac, kitorang akur juga. Although "I PJ" pin batch je yang aku beli, tapi seronok coz dah macam fashion show aku tengok. If E! News cover event ni, confirm ramai yang kena "FINED" by the Fashion Police. Hahaha.
Bottom line is, I'm happy. :)
TQ Sayang for being the rainbow that colors every sec in my life.

Gua cinta lu, Mie!

Love,
Abiey


♥♥♥

7 comments:

Mohd Fahmi Ismail said...

Woo!! abibiey!! mie suke yg ni..haha..sweet!!
Mie jugak happy bangat abibiey!! You are the best moment of everyday. :D
thank you for loving me ♥♥♥

Gua lagi cinta lu, Putri!

Love, Fahmi :P

Syafy. said...

Sweetnya!

*pengsan*

:)

phia said...

the pics come with full of loves ;)

m@Ri@ said...

wow....

goblogbyfarah said...

arhhhh..sweet gilaaaaaa!

Sha Pattinson said...

sweetnyerrrr ..you n your man is always full of colourful besnyerr g KLpac ..hehehe nice..!!! and mcm phia kata your pic is full of loves ..loves ..loves ..and loves hehehe

cik gObu said...

alolololo

sweetnyer gmbr ni cik putri huhuh