7.05.2010

Bff's day out.

Aku ramai kawan baik, tapi semua lain cabang. Bukan tamak semata, cuma every single of 'em is very special in every way. Ini Yeim. :)
Bila dah kawan baik, mesti banyak common things yang kitorang kongsi. Antaranya makan sushi. Disebabkan Yeim nak lepas ngidam makan kat Sushi King, aku layan kan je. Honestly, aku first time makan sushi dekat restoran. Kesian kan? Hahaha. Anyway, TQ Yeim sebab ajar aku makan sushi Salmon tu. Sedap gilaaa, okay! :D
Kitorang juga memang suka menyanyi, dengar lagu dan main muzik. Kalau ada duit lebih, Redbox tempat kitorang nak lepas melalak. Tapi selalunya, karaoke jamban pun kitorang 'on' je. Yang penting... Cukup sekadar kitorang dapat terpekik melolong untuk kepuasan diri. LOL.
Aku bukan penggemar aiskrim tapi sekali sekala boleh lah. Aku confused sikit whether Yeim ni betul teringin or nafsu makan yang membuak-buak. Nasib baik flavor Carribean Mix ni best! Please jangan tertipu dengan gambar yang kononnya ada two cups. Actually, kitorang share a scoop in a cup je and it cost RM5.90 only. :)
Tengok je lengan aku yang besar dan berlemak tu? Susah payah aku nak diet tapi tak termampu. Seriously, I don't have a proper discipline on anything especially when it comes to food. As you can see, my current weight is 55.6kg and Yeim's 54.7kg. Okay, you won Bebe. -_-
Aku dengan Yeim tak perlu update each other everyday sebab masing-masing ada persefahaman. Takkan lah tak faham-faham lagi kalau dah berkawan sejak sekolah, kan? Apa yang aku tahu, she will always be there for me and I know these will sounds cliche, but yeah... I'll do the same thing too. Always. :) Aku bangga sebab kita masih lagi teguh berkawan. TQ Yeim. ♥

6 comments:

Mohd Fahmi Ismail said...

Abibiey!!! two thumbs up! hehe.. :D

nmmy84 said...

woweee.say hi your bff :)

suraya hani roslan said...

OMG SUSHI IS THE BEST!

Sha Pattinson said...

wah bestnyer still keep in touch ..mcm i sume dah masing2...so now i just with my husband tade bff ..bff i cum my husband hehehe ..tu sbb i takle gadoh dgn dia.

phia said...

alamak salmon sushi... serious sedap ke? erk.

Afeeqa said...

yeayy! adk lagi tinggi. hehe. :P