7.07.2010

Go Gempak!

Lately, aku selalu singgah kolej lama aku, PTPL di hati. Hahaha. Although aku dah tinggalkan alam kolej since 2007... Relationship aku dengan ex-lecturers memang baik till now. Aku tak malu untuk katakan yang aku is their favorite student. Aku bekas pelajar Graphic Design batch ketiga yang cuma ada 5 student masa tu. Sekarang dah masuk batch keberapa aku tak tau tapi apa yang pasti, jumlah student course tu semakin ramai, sampai beratus orang satu kelas.
Semalam ada event "Go Gempak" whereby each school kena fikirkan tema apa untuk dipakai semasa perarakan. Yang kat atas ni semua junior aku. Memang gempak lah diorang pilih Carousel theme tu. Kalau batch aku dulu takde berani nak pakai macam ni. *ThUmBs Up*
Aku memang sentiasa rindukan semua ni. Bila bergelar pelajar, banyak juga kelebihan yang aku dapat. Kalau nak tengok wayang everyday pun takpe sebab kos RM6 je. Kalau nak shopping under F3's company eg. Topshop etc. pun ada extra discounts. LOL.
Zaman aku belajar dulu, bajet PTPL aku rasa belum cukup hebat masa tu untuk panggil artis-artis popular. Macam sekarang ni, selamba je aku tengok PTPL jemput Black Mentor. Maybe some of you would say, Black is not that famous tapi aku tetap rasa dia seorang penghibur baru yang bagus. I had fun watching all the new generation of PTPLs' that totally hot, daring & vibrant. Siap ada cheerleader squads lagi. Gooo PTPL! :D

4 comments:

Syafy. said...

alaaaa. tak ajak. :)

Mohd Fahmi Ismail said...

Abiey!! mie dh baca..haha.. :D

cik gObu said...

wahhh best nyer

heheh sy student lepasan politeknik pd jek

kalo selongkar gambar2 lame

maluuuu

NURUL said...

nampak meriah. PTPL shah alam kan putri?