8.16.2010

Juliana sah isteri Luqman.

Tup tap tup tap.. Sebulan dah korang berdua sah menjadi suami isteri sejak 16 Julai 2010. Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi, I'm very happy for both of you. :)

Thank you for being such a great brother and sister.
I love you both dearly.

A little bit of advice, and I quote from a friend;
"Rahsia kebahagiaan rumahtangga?
Rahsiakan segala2nya dari org luar :)"

- Diah Kamarul Bahrin -
Banyak lagi yang boleh dikongsikan but I guess biarlah apa yang diharungi kita jadikan kenangan. Manis ataupun pahit, hanya kita yang tahu. Tak perlulah digembar-gemburkan kerana apa yang penting, perkara baik telah pun dilaksanakan. InsyaAllah.. :)






4 comments:

susudalambotol said...

Alhamdulillah! Kejap dah sebulan, lepasni kejap dah setahun, kejap dah 10 tahun. Amaigad. Times fliesss.

Happy for both of them :)
Siapa lepas ni?
:D

dialicious said...

eh..uya ke tu?congrats!xtau lak dh kawin sbb baru dpt email uya last week tnye psl kasut utk nikah...err..confuse jap uya lain ke..huhuhuh
putriii..lawaknye u quote advice i tu..sbnrnye i malas nak type masa tu..so i ckp jela rahsia..hahahaha
tp hrp2 berguna tuk seme org

suraya hani roslan said...

wah dah sebulan dah! lepas ni ur turn pulaks le. :)

raja nur juliana said...

yay!! u igt pun i ngn man da sebulan kawin..hehe.. such a sweet entry..thanks luv! i ngn man love u to death, thats for sure! plus my dad..yg da anggap u like his own daughter..haha.. touching plak my dad kan..haha.. insyaAllah, if i ngn man ada rezeki lebih,,ujung tahun kita plan pi holiday k..
p/s: to diah, thanks for the advice :)