11.15.2010

Nona TV3.

I am so proud with my dearest Mummy! Congrats for braving yourself to do the video shooting for Nona TV3's program in "Koleksi" segment. InsyaAllah it will be on-air this December 2010. :D

Puas lah wartawan tu asyik calling nak cakap dengan Mummy. Memang pada mulanya, Mummy malu-malu kucing. Nampak je rock tapi bila dia sendiri dah dapat peluang nak appear dalam TV barulah dia tahu betapa susahnya tugas tu. Ingat senang?? But she did! ;)

I love you, Mummy!

11 comments:

goblogbyfarah said...

wahhhhhh glamer mummy u!

Beb said...

wow! koleksi apa putri? buku ke?

Putri Ramlan said...

farah:
hehehe. tau takpe. glamer youhhh! :P


beb:
koleksi novel2 cinta awak.. :)

renyrino said...

semua love story jer ek novel2 tu? ur mum fav nicholas sparks tak? i novel love story i baca nicholas sparks je.

T.E.M.B.U.N said...

i pesan kat mama dah suwo tgk mummy Putri kt WHI
heeeeeeee
:)
i nak ckp mummy u cam org arab:p

Putri Ramlan said...

reny:
hehe. mmg love story je tu.. tp semua author lama2.. nicholas sparks semua tu i yg collect.. tp yg dh da bomb movie nya. :P

dewi:
thanks dewi.. mummy i mmg keturunan arab pun.. ;)

Afeeqa said...

mesti adik xboleh tengok sebab kerja. huhu. :(

m@Ri@ said...

wah pasti ternanti2..

Putri Ramlan said...

afeeqa:
takpelah.. nnt ada je ulangan dkt catch up tv3.. :)

maria:
yeap! nnt akan diberitahu ya? :D

mamamarissa said...

wah!!! kena tengok nie :)

Putri Ramlan said...

julia:
itulah.. i sendiri tak sabar. :D