3.28.2011

28.

Misi: Surprise-kan Birthday Best Friend! :D
Lokasi: Secret Recipe, Ampang
Tarikh: 28th March 2011
Waktu: Lunch Hour












Happy 28th Birthday!
I doakan semoga you diberikan kesihatan yang baik, sukses dalam apa jua perkara yang you sedang dan bakal buat, murah rezeki hendak-Nya (especially seorang adik untuk Umar Arjuna! Hehe..), tabah hadapi segala dugaan daripada Allah dan yang paling penting bahagia disamping suami, anak dan keluarga tercinta dan tersayang selalu.. Amin. ;)

Terima kasih kerana menjadi seorang sahabat dikala susah senang.. Saya bersyukur kerana punya sahabat seperti awak.. Awaklah sahabat dunia dan akhirat saya..

Bottom line is.. Saya sayang awak sangat Noor Hidayah Binti Mihat!! ;)



video

10 comments:

NURUL JAMIAN said...

sweet sgt entri ni dr seorang sahabat kepada sahabat baiknya :) weeeee

susudalambotol said...

Bravoooooo! Selamat Hari Tua, Hidd! Hahaha! Thanks for this entry babe! Love youh!

mamamarissa said...

alahai comelnya hidd :)

Karen Yaacob said...

Reading this makes me misses my best friend, and it's my birthday today :'( how i wish i can celebrate with her too but looking at our situation now, hmmmm.. -___-"

mrs.syediz said...

sweet!!
may your friendship last forever!

happy bday (again) to hidd!

anntaj said...

happy birthday...
cantik.

m@Ri@ said...

ooo patut haritu hidd tweet ckp tunggu adi ambik time lunch hour..ini rupanya supriseeeeeee...hehe..

p/s:slmt 28thn jugak buat kakak hidayah..semoga bahagia dan terus bahagia..nnt wish besday riri plk ek riri..tunggu 4hb..;0

Beb said...

happy birthday Hidd :)

Lensa Perusak said...

mie pakai fisheye lens ke?? damnnn menarik!

Putri Ramlan said...

nurul:
ngeee! ;)

babe:
hahaha. u still have 2 years to go till u're officially OLD. bweks! love youh more babe! ;)

julia:
dia mmg comel.. muka tak puas hati pun ada masa dia tgk i dgn mie buat surprise. hahaha. :P

karen:
it's okay to misses your best friend.. i wish u both all the best.. insyaAllah everything will turn out good soon.. ;)

huda:
amin ya rabbal alamin. thanks! :D

anntaj, beb:
saya tolong jawabkan untuk hidd boleh? THANK YOU! :D

maria:
kalau maria nak tau, riri mmg suka surprise kan org especially on him/her birthday! :P

jay:
hehe. that fisheye lense is mine! but i guna camera dia cos ada auto motor.. my camera tak sesuai cos new model. :-)