3.18.2011

What did I shop yesterday. :-)

Nail colours, The Face Shop, RM5.30 each
Everything is RM15 each from DIVA


5 comments:

cujen said...

cantiknye necklace yang de love love tu...

Sha Pattinson said...

cute!!!!!!! and the nail color ohsem!!!

Putri Ramlan said...

cujen:
yeap! last piece necklace tu! luckily.. -_-" i mmg suka pakai necklaces cenggitu. hehe.

sha:
jyeah! sgt ohsem kan? tunggu i beli vibrant colours nnt. :D

LisaLisut said...

Hi Putri :)
One of your silent readers hihi.Terpanggil untuk lontarkan komen(wah ayat i haha)..cntikla nail colors ni..murahnye.serius?teruja.

i sgt hairan mcm mana org lain bole jmpe aksesori di DIVA rm15 each? i sll jmpe yg mahal2 je.end up tak pernah beli sgt kat diva.keluar dgn frust.semua cntik2 tp i rs semua 20 above.tu yg terkejut tgk u beli rm15.hmm maybe i tak pandai mencari kot.hehe..

i love ur style! fashionista.haha.inspired me too (yg tak pandai bergaya ni hehe)

Putri Ramlan said...

LisaLisut:
1st of all, thanks for dropping by. :-)

Nails polish mmg boleh dpt yg murah je tp kena pandai cari and pilih lah. Afraid that susah nak cuci je nanti. Hihi.

Saya mmg suka collect accessories. That's why saya rajin cari yang murah2.. Tak kisah ttg brand sangat pun.

If kita happy dgn apa yang kita pakai, HEBAT. :D